2021. január 16. szombat, Gusztáv névnap
KERESÉS
Keresés az ingatlanok között


Alapterület:
m²-től m²-ig
Telekméret:
m²-től m²-ig
Szobák száma:
-tól -ig
Irányár:
-tól -ig

Hirdetés szövegében:
Keresés az apróhirdetésekben

Ár:
-tól -ig
Apróhirdetés szövegében:


STATISZTIKA
Ingatlan típusaEladóKiadó
Lakás: 9 db 0 db
Családi ház: 4 db 0 db
Telek/földterület: 1 db 0 db
Üdülő/nyaraló: 1 db 0 db
Ipari ingatlan: 1 db 0 db
Vendéglátó egység: 1 db 0 db
HÍREK
2019.01.25.
ELADNÁ INGATLANÁT? Régóta próbálkozik, több helyen hirdeti, de nem sikerül eladni? Elege van az eredménytelen hirdetésekből?    
2019.01.25.
Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel!   Hívjon minket! Tel.: +36-70/3817...


Partnerünk:Felhasználási feltételek és adatvédelemA www.lakasotthon.hu oldal üzemeltetője, adatkezelője: Nagy Zsolt (székhely: 9700 Szombathely, Károly Róbert u. 41.,), a továbbiakban: Szolgáltató.

Lakás Otthon Szerkesztőség
Székhelye: 9700 Szombathely, Hunyadi u. 9. (Hunyadi üzletház)
Elérhetősége: +36703817844


1. A lakasotthon.hu honlapra látogatok számára ingyenes, a hirdetők számára fizetős. A weboldalunk használata / regisztrációs adatlap kitöltése azt jelenti, hogy Ön tudomásul vette, és elfogadta a dokumentum tartalmát.

2. Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze. A naplófájlokban tárolódó adatokat az adatkezelő törlés után nem tárolja, ezt követően törli az adatokat.

3. Szolgáltató mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlap működése folyamatos legyen. Felhívjuk a látogatóinknak figyelmét arra, hogy az internetes oldalunkon elérhető linkek illetve idegen internetes források tartalma, illetve az azokon fennálló szerzői jogok tekintetében felelősséget nem vállalunk.

4. Felhasználók által megadott adatokat és információkat a szolgáltatónak nem áll módjában ellenőrizni és azok valóságtartalmát sem tudja vizsgálni. Ezért azt sem vizsgálja, hogy a személyek által megadott adatokat a jelzett személy szolgáltatta-e ki. Az ilyen és ehhez hasonló visszaélésekből származó bárminemű kárért közvetve vagy közvetlenül semmiféle felelősséget nem vállal az oldal. Ha valamely oldalunkat igénybevevő felhasználó azt tapasztalja, hogy adatait más szolgáltatta ki számunkra az ő beleegyezése nélkül, akkor azt mihamarabb jelezze, hogy a továbbiakban adatait töröljük és ne jelenítsük meg oldalainkon. Kivéve, ha az érintett másképpen nyilatkozik.

5. A szolgáltató tudomására jutó, a felhasználókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezeli és azokat kizárólag az internetes oldal szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint saját célú kutatás, illetve statisztika készítéséhez használja fel. Az adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra.

6. A szolgáltató nem vállal felelősséget az olyan károkért, ami egy esetleges interneten történő "hacker" tevékenység eredménye (pl. az adatbázis feltörése), s ilyen módon az adatok kijutásáért sem.

7. Az illegális tartalmú és jogsértő hirdetés feladás hatósági eljárást vonhat maguk után! A honlap üzemeltetői nem vonhatók felelősségre és felelősséget nem vállalnak a rendszer használatából adódó bármilyen jogsértésért, és az abból eredő esetleges kárókért.

Tilos trágár, durva, sértő, szexuális tartalmú, gyűlöletre uszító, fenyegető, politikai tartalmú, valamint alkohollal, kábítószerekkel kapcsolatos valamint a lakasotthon.hu érdekeit sértő apró feladása. (Az 1999/LXXV törvény szerint: Tilos írásban, kép- vagy hangrögzítő, illetve más berendezés útján más személy szexuális szolgáltatását felajánlani, azt reklámozni vagy ilyen cselekményekben közreműködni.) A lakasotthon.hu oldalon nem közölhető szerzői joggal védett anyagok a jogtulajdonos engedélye nélkül. Tilos illegális tartalmú apró, hirdetés feladás (pl: jogvédett termékek illegális (DVD/VHS/CD) másolatainak terjesztése, okmányhamisítás (diákigazolvány ill. -matrica, nyelvvizsga, diploma, érettségi stb.) mobiltelefon függetlenítés, stb.) csempészáru, kábítószer. Tilos rosszindulatú, rágalmazó és lejárató hirdetés feladása.

A jogszabályok alapján akár hatósági eljárást is vonhat maga után az ilyen tartalmú hirdetés feladása. Más nevében (ártó szándékkal felrakott), és egyéb vélhetően rossz szándékú hirdetők adatait a szolgáltató kiadhatja az illetékes személyeknek vagy hatóságoknak.

8. Az üzemeltető nem garantálhatja, hogy az internetes oldalaihoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz, így nem tehető felelőssé azokért az esetleges károkért, amelyeket az oldalakon szereplő adatokhoz és információkhoz való hozzáférés előre nem látható, átmeneti szünetelése okoz, illetve melyek az internetes oldal közvetítésével letöltött digitális adatok okoznak.

9. A lakasotthon.hu internetes oldalainak tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. A szolgáltató minden jogot fenntart.

10. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül oldalain változásokat, módosításokat hajtson végre.

11. A szolgáltató kijelenti, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény, és az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során szóló 1998. évi VI. törvény rendelkezéseit maradéktalanul megtartva kezeli. Felek jogvita esetére kikötik a Szombathelyi Városi Bíróság kizárólagos illetékességét.

Üzemeltető: Nagy Zsolt,
Lakás Otthon Szerkesztőség

BEJELENTKEZÉS
KIEMELT INGATLANOK
FACEBOOK
 
LAKASOTTHON.HU | Szerkesztőség: Nagy Zsolt | Cím: 9700 Szombathely, Hunyadi u. 9. (Hunyadi üzletház) | Telefon: +36 70 381 7844 | E-mail:
Copyright © 2010 - 2021. lakasotthon.hu. Minden jog fenntartva.