Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 

KIADVA ÉS FOGLALÓZVA! Ismételten egy SIKERES hétfői napon vagyunk túl! Miért is hirdessen nálunk? Mert a garázs kiadva egy nagyon megbízható bérlőnek. 2023. 11. 27-én. Nálunk nem parkolnak sokáig az ingatlanok! Ezért hirdessen nálunk! Mi nem ígérjük, hogy egy hét alatt eladjuk vagy kiadjuk ingatlanát, hanem azt garantáljuk, hogy rövid határidővel értékesítjük! Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda! SIKERÜNK TITKA A 17 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:kiadó
 • Alapterület:18 m²
 • Képek száma:3 db
 • Hivatkozási szám: 1.1.0.4.3.1.2.4
0,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

18 M2-ES GARÁZS KIVÁLÓ HELYEN KIADÓ, plusz tartozik hozzá egy nagyméretű udvari számozott parkoló a garázs mellett, a Mira Garden lakóparkban. Szombathely déli városrészén, a Hajdú és a Jászai Mari utcából megközelíthető. Bérleti díj: 120 euró/hó + rezsi + 2 havi kaució szükséges.

Főbb jellemzői:
- Nagyon szép rendezett, kellemes környezetben található.
- Teljesen új építésű társasházban, térkövezett úton közelíthető meg.
- Két épülettömbből álló lakópark zárt udvarán helyezkedik el.
- Ide csak elektromos kapun keresztül lehet bejutni, így ezek után teljesen biztonságos helyen hagyhatja autóját védett területen.
- A garázson szekcionált garázskapu (elektromosan távirányítóval nyitható) - minőségi járólappal burkolt, fűtött a garázs és kézmosóval is felszerelt, külön villanyóra (a világításon, kapunyitáson túl 2 db konnektor is fel van szerelve, plusz elektromos autók töltésére csatlakozási lehetőség).

A társasháztól számítva a belváros mindösszesen 5 perc autóval, és 10 perc gyalog!

SIESSEN, NEHOGY LEMARADJON RÓLA! Várom hívását a hét bármely napján, akár az esti órákban is elérhető vagyok!

A bérleti időszak minimum 1 év.

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA A BÉRBEADÁST!!! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 1.1.0.4.3.1.2.4
 • Értékesítés típusa: kiadó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Szombathely
 • Városrész: Belvároshoz közel
 • Ingatlan típusa: Garázs
 • Alapterület: 18 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2022.06.13.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36-70/381-7844 2022.01.18.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak