Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 

Vásároljon egyszerre két lakást az északi városrészen. A lakások pár éve teljes körű felújításon estek át. IRÁNYÁR: 35.000.000,- Ft

Új Kizárólag nálunk
 • Értékesítés típusa:eladó
 • Lakás típusa:tégla
 • Alapterület:100 m²
 • Képek száma:114 db
 • Hivatkozási szám: 1.1.2.6.2.7.7.9
35 000 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

Kiváló lehetőség olyan két generációs családnak, akik együtt, de mégis külön szeretnének élni.

Szombathely egyik kedvelt és frekventált részén, a Kámoni városrészen, családi házas környéken kínálunk eladásra egy két külön bejárattal rendelkező, közös lépcsőházból nyíló 100 m²-es családi házat, melyhez 13 m²-es közös előkert, plusz 10,5 m²-es terasz tartozik. Lehetőség van még külön 12 m²-es tároló vásárlására is, de itt hívom fel a figyelmet, hogy a hirdetési ár azt nem tartalmazza. Ára külön: 2.800.000,- Ft. A téglából épült családi ház 2 lakrészes, melyek napfényesek, világosak, és igazán barátságos, meleg hangulatú otthonok lehetnek. Külsőleg is jól karbantartott az épület és felújított. Pár éve teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esett át A felújítás során a villany és vízvezetékek korszerűsítése megtörtén, valamint a régi bejárati ajtót és az ablakokat hőszigetelt, hosszú élettartamú műanyag nyílászárókra cserélték. A két lakás, teljesen új gépesített modern konyhával rendelkezik, egyedileg készítettet bútor, beépített mosogatógép, sütő és a főzőlap is beépítésre került. A fürdőszobák igényes járólappal lettek burkolva, a többi helyiség szalagparketta burkolatú. Az emeleti lakás komfortosságát 10,5 m²-es terasz fokozza. Pár éve a házat külsőleg szigetelték: 15 cm homlokzati hőszigetelést kapott.

A fűtési idényben a kellemes meleget az előszobában elhelyezett kandalló biztosítja (bio-, fa- és barnaszénbrikettel, esetleg fapellettel történik), valamint HOME FK 430 WIFI edzett üveg előlapos elektromos konvektorok, melyek falra vannak szerelve. SMART fűtőtest, fekete, 2000 W.

Leírás:

- Okostelefonos alkalmazással távolról is vezérelhetjük az otthoni Wi-Fi környezetben működő készülékünket (iOS 9.0 és Android 4.1 felett)
- 2 fűtési fokozat: 1000 W / 2000 W
- edzett üveg előlap
- fekete színű
- érintőgombokkal vagy okostelefonnal szabályozható
- elektronikus termosztát
- kikapcsolásidőzítés
- IPX4 védelem a freccsenő víz ellen
- gyerekzár
- automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén
- szabadon álló vagy falra is szerelhető kivitel
- méret: 92 x 43 x 24 cm

A közös használatú 20 m²-es lépcsőházban lehetőség van még kialakítani egyéb földszinti tároló helyiségeket.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes, a birtokba adás akár azonnal megtörténhet. A közelben éttermek, hipermarket, orvosi rendelő, bölcsőde, óvoda, általános iskola, gyógyszertár található, és 1 perces sétával elérhető a helyi járatú autóbusz megállója is, ahonnan a város minden pontjába el lehet jutni. Jelenleg a két lakásból egy lakás albérletbe van kiadva, így akár befektetésnek is ajánlom, hisz a jelenlegi bérlő szívesen maradna, így Önnek már nem kell ezzel bajlódnia. A kisebbik lakás pedig könnyedén kiadható. Ajánlom figyelmébe az ingatlant azoknak, akik egy biztonságos, családi házas környezetben szeretnének otthonra találni, ill. több gyermekes családnak is kitűnő választás lehet. Jelenlegi állapotában tisztasági festést követően azonnal beköltözhető. Amennyiben megnézné, vagy kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, kérjük hívjon, vagy írjon. Hétvégén is fogadom hívását!

Az ingatlan vállalkozásnak, munkásszállásnak is kiválóan alkalmas!!!

- Ha van némi befektetésre váró pénze akkor hívjon.
- Ezzel a befektetéssel hosszútávon tervezhet. 
- Ha szeretné megalapozni nyugdíjas éveit, akkor ne habozzon, mert itt a megoldás! 

A lakások árai:

Földszinti lakás, 15 m²-es, 1 szobás, konyhás, fürdőszobás. Irányár: 12.500.000,- Ft

Első emeleti lakás, 54 m²-es, 2 szobás, konyhás, fürdőszobás + teraszos. Irányár: 22.500.000,- Ft

Földszinti tároló külön vehető hozzá. Irányár: 2.800.000,- Ft

A tulajdonos külön kérése, hogy csak rajtunk keresztül mutatja meg az ingatlant! Ezért kérem, hogy az aktuális időpont egyeztetésért HÍVJON!

KIZÁRÓLAGOS MEGBÍZÁS, MERT A TULAJDONOS KIZÁRÓLAG IRODÁNKRA BÍZTA AZ ÉRTÉKESÍTÉST! ÍGY CSAK A ZSOLT-LAK INGATLANKÖZVETÍTŐNÉL TALÁLHATÓ MEG AZ INGATLAN!

További adatok az ingatlanról

 • Azonosító: 1.1.2.6.2.7.7.9
 • Értékesítés típusa: eladó
 • Megye: Vas megye
 • Város/település: Szombathely
 • Városrész: Kámon
 • Ingatlan típusa: Lakás
 • Lakás típusa: tégla
 • Ingatlan állapota: teljesen felújított
 • Szobák száma: 3
 • Félszobák száma: 0
 • Erkély: van
 • Alapterület: 100 m²

Ingatlan elhelyzkedése a térképen

Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2021.01.25.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2021.01.25.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

SZTÁR-PARTY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 2021.01.25.

A cég profilja rendezvények, műsorok szervezése - több típusú, az Önnek megfelelő minőségű, optimális nagyságú és igény szerinti mértékben kivitelezett programot kínálunk. Megrendelőnk és a vendégek igényének...

Partner oldalak