Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 

Eladva! Nálunk nem parkolnak sokáig az ingatlanok! Ezért hirdessen nálunk! SIKERÜNK TITKA A 12 ÉVES SZAKÉRTELEM, LENDÜLET ÉS MEGBÍZHATÓSÁG!

Kizárólag nálunk
  • Értékesítés típusa:eladó
  • Alapterület:27 m²
  • Képek száma:3 db
  • Hivatkozási szám: 0.6.1.2.1.9.9.6
3 700 000,- Ft

További képek az ingatlanról

Leírás

A hétvégi háznak is alkalmas ingatlan a Kiskertész utca és a Boróka utca között terül el, kb. 60 m-re a Mező úttól.
Az Emlékműtől kocsival négy percet vesz igénybe az út. Az ingatlan a Szombathelyi Főtétől kb. 7 km-re van.
Megközelítés az emlékműtől a Parkerdei büfé irányába. Busszal a Parkerdő Alsó megállónál kell leszállni és a Mező útról a Kiskertész utcára balra befordulni.

Az ingatlan területe 1637 m² Villany 32 Amperig terhelhető földalatti kábelen, a víz és a gáz vezeték másfél méterre futnak a bejárat felőli kerítéstől. Jelenleg a vizet az ANTSZ által bevizsgált (a vizsgálati dokumentum rendelkezésre áll) 26 m mély fúrt kút szolgáltatja. Összesen 22 gyümölcsfa, 20 fekete ribizli, köszméte és málna)

A Keleti oldalon 32 Vörösfenyő bejárati sétány. Több mint 50 tő 6 éves oszlopos tuja kerítés mellett az északi és deli oldalakon.
A nyugati oldalon 3 éves csodasövény biztosítja a szomszédok felőli takarást, míg a keleti oldalon a dupla 15 éves vörösfenyő sorok hivatottak ezt szolgálni.

A kert végében balra ásott gödör a tervezett ház pincéjét, míg a bejárat felőli kisebbik gödör a ülepítőnek lett kiásva.
Építőanyagok, Porotherm 38 N+F modern nagyméretű tégla, pincefalazó tégla, 40 zsák mész, vasbetonba ágyazandó vasszerkezetek, teljes cserép szükséglet a tetőhöz, a tetőszerkezeti faanyag egy része.

Fűtés: PB gáz, új Gázradiátor, és elektromos radiátor.
Üdülő típusa: hétvégi ház faház
Ingatlan állapota: felvonulási épület
Faház alapterülete: 27 m²
Telek területe: 1637 m²

IRÁNYÁR: 3.700.000,-Ft

További adatok az ingatlanról

  • Azonosító: 0.6.1.2.1.9.9.6
  • Értékesítés típusa: eladó
  • Megye: Vas megye
  • Város/település: Szombathely
  • Ingatlan típusa: Egyéb ingatlan
  • Alapterület: 27 m²
Nagy ZsoltIngatlan értékesítő
Üzenetküldés

9700 Szombathely, Hunyadi János út 9.(Hunyadi üzletház)

Üzenjen a hirdetés feladójának!

Eladó ingatlanom van

Hírek További hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.03.12.

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!   OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!   INGATLAN...

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.   Irodánk elsősorban szombathelyi és...

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36 70 381 7844 2024.02.12.

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ...

Partner oldalak