Részletes keresés
-
 - 
 - 
 - 

Hírek

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk? 2024.03.12.

Mire kell odafigyelni, ha ingatlanközvetítő megbízása mellett döntünk?

Mi a kizárólagos megbízás? TÁJÉKOZTATÁS!!!

 

OLVASD EL, MERT TÉGED IS ÉRINTHET KÉSŐBB! FONTOS, HOGY TUDJÁL RÓLA, AKKOR BIZTOS LEHETSZ BENNE, HOGY NEM ÉR KELLEMETLEN MEGLEPETÉS!

 

INGATLAN ELADÁSON GONDOLKOZOL?

 

Az első lépés az, hogy olvasd el és közben gondolkodj el rajta, mert nagyon nem mindegy, hogy milyen tartalmat írsz alá!!!

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel! 2023.11.24.

SÜRGŐSEN KERESÜNK ügyfeleink részére ELADÓ LAKÁSOKAT! Azonnali fizetéssel!

Belvárosban, valamint a piac környékén, Oladon, Derkovitson, Kiszen, Stromfelden, Herényben, Kámonban, Minervában. Lehet felújított, illetve felújítandó is.

 

Irodánk elsősorban szombathelyi és Szombathely környéki ingatlanok (családi házak, lakások, telkek, ipari ingatlanok) eladásával, kiadásával, értékbecslésével foglalkozik.

A Zsolt-Lak Ingatlanközvetítő Iroda 16 éve aktív szereplője a Szombathely és környező településein meghirdetett ingatlanok értékesítésében.

Cégünk 2006. óta végzi ingatlanközvetítői tevékenységét. Jelenleg a Hunyadi János út. 9. sz. alatt vagyunk találhatóak a Vásárcsarnoknál. (Hunyadi üzletházban)

Irodánk folyamatosan fejlődik, köszönhetően az egyre több hozzánk forduló ügyfélnek és a visszatérő régi partnereinknek. Barátok, ismerősök és sokan mások megkérdezik tőlünk: ez hogyan lehetséges. Nem titok, nálunk csak egy a fontos: „Mindent az ügyfélért”. Irodánk filozófiája: lehető legmagasabb színvonalon történő minőségi szolgáltatás nyújtása, ügyfeleink megelégedettségének kielégítése és bizalmának elnyerése.

 

ELADNÁ INGATLANÁT?

 

Bízza ránk dupla akciónk keretében!

 

Széles ügyfélkörünk és több mint 100 készpénzes vevőnk részére keresünk SZOMBATHELYEN ingatlanokat. Teljes körű ügyintézéssel.

 

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36 70 381 7844 2024.02.12.

Energetikai tanúsítvány elkészítését vállaljuk rövid határidővel. Akár 1 nap alatt elkészítjük energetikai tanúsítványát! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36 70 381 7844

Szombathelyen és vonzáskörzetében kedvező áron és rövid határidővel vállaljuk ingatlana energetikai tanúsítványának elkészítését! Képzett szakértői háttérrel! Hívjon minket! Zsolt-Lak INGATLANKÖZVETÍTŐ Tel.: +36-70/381-7844


Talán már Ön is értesült róla, hogy 2012 január 1-től minden meglévő és új építésű ingatlanra az alábbi esetekben KÖTELEZŐEN ki kell állítani az épület energetikai tanúsítványát:
- az épület vagy lakás ellenérték fejében történő tulajdon átruházásakor, vagyis az ingatlan eladásakor,
- az épület vagy lakás egy évet meghaladó bérbe adása esetén.
 

SZTÁR-PARTY RENDEZVÉNYSZERVEZŐ IRODA 2023.11.24.

A cég profilja rendezvények, műsorok szervezése - több típusú, az Önnek megfelelő minőségű, optimális nagyságú és igény szerinti mértékben kivitelezett programot kínálunk. Megrendelőnk és a vendégek igényének is megfelelünk: a legjobb áron ajánljuk Önnek a legszínvonalasabb szolgáltatást – amellett, hogy saját szervezésű programokat is rendszeresen kínálunk az ország szinte minden részén.

Miért adjon megbízást a Zsolt-Lak Ingatlankőzvetítő irodának? 2023.11.24.

Miért adjon megbízást a Zsolt-Lak Ingatlankőzvetítő irodának?

Cégünk 17 éve aktív szereplője a Szombathely és környező településein meghirdetett ingatlanok értékesítésében!

Partner oldalak